Tuesday, March 17, 2009

Α Ι Σ Χ Ο Σ

Πως μπορείς να ορίσεις έναν εγκληματία; Αναφέροντας το όνομα του Κενάν Ακίν. Ο Κενάν Ακίν είναι ο άνθρωπος (;) που δολογόνησε το 1996 εν ψυχρώ το Σολωμό Σολωμού στη Δερύνεια. Ο εν λόγω κύριος έδωσε για πρώτη και τελευταία φορά, όπως δήλωσε, συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή "Νέοι Φάκελοι", για να αποσαφηνίσει κάποιες "παρεξηγήσεις".
Υποστηρίζει πως ουδέποτε πυροβόλησε τον Σολωμού και πως ο Σολωμού είχε ήδη πέσει στο έδαφος από τα πυρά στρατιωτικών, όταν πρόταξε το όπλο του. Ο συνταξιούχος πλέον αξιωματικός Χαλίλ Σατραζάμ, σε πολύ πρόσφατες δηλώσεις του υποστηρίζει πως ουδέποτε έδωσε εντολή για κάτι τέτοιο, ρίχνοντας το μπαλάκι φανερά στον Ακίν.
Αξίζει να σημειώσουμε οτι μόλις ένα μήνα πριν ο ίδιος ο Ακίν δήλωσε πως αν βρισκόταν ξανά εκεί, εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή, θα ξαναπυροβολούσε χωρίς δεύτερη σκέψη τον άτυχο Σολωμό Σολωμού.



Μιλώντας για το ποιόν του συγκεκριμένου ατόμου, αξίζει να σημειώσουμε πως έχει διετελέσει υπουργός και έχει κατηγορηθεί για χρηματισμό και παράνομη διακίνηση όπλων. Επιπλέον, είναι γνωστή η παρακρατική του δράση ως μέλος παραστρατιωτικής οργάνωσης και η στενή του φιλία με τον Ταγίπ Ερντογάν, το γνωστό μας κουμπάρο (α ρε χοντρέ Καραμανλή χαστούκια που θες). Ακόμα, αν και υπάρχει ένταλμα σύλληψης εις βάρος του από την Ιντερπόλ, φαίνεται πως έχει ιδιαίτερα στενή σχέση με ανώτατο στέλεχος στην κατεχόμενη Κύπρο, ο οποίος του εξασφάλισε την ελευθερία να κυκλοφορεί ανενόχλητος σε Κύπρο και Τουρκία. Ακόμα και η Ιντερπόλ δηλαδή δε μπορεί να σηκώσει κεφάλι!
Ο Ακίν, για να συμπληρωθεί το παζλ της παράνοιας, κατεβαίνει ως υποψήφιος για τις βουλευτικές εκλογές του Απριλίου στα κατεχώμενα, με το κόμμα Ελευθερίας-Μεταρρύθμισης(-ολικής αποσύνθεσης) του υπουργού εξωτερικών του ψευδοκράτους Τουργκάι Αβτζί . Για τέτοια σαπίλα μιλάμε.
Και εμείς ασχολούμαστε με οικονομικές κρίσεις, με τις ΗΠΑ και αρχίδια τούμπανα. Αντί να κοιτάξουμε τον κώλο μας ασχολούμαστε με τους κώλους των αμερικάνων. Δεν κοιτάμε που η Μπακογιάννη έφαγε άκυρο από τον Ομπάμα. Έχουμε καταντήσει να γλείφουμε κώλους σαν λαός. Αντί να διοικούμαστε μας διοικούν. Αντί να πατήσουμε πόδι καθόμαστε και ανεχόμαστε τα Ίμια, το Κυπριακό και ένα σωρό άλλα πράγματα, που μας θίγουν ως έθνος. Συγχαρητήρια στο γαμωκράτος μας!
Υσ. Γιατί δε μπορώ να βρω πουθενά στο διαδίκτυο πληροφορίες στα αγγλικά για τον Ακίν;....

No comments: