Monday, December 15, 2008

Δώρος Δημοσθένους *** One for the road

Μέσα σε όλη την τρέλα και τον παραλογισμό των τελευταίων ημερών, να και κάτι καλό. Ο Δώρος Δημοσθένους ετοιμάζει τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο "One for the Road". Τίτλος παρμένος από την ομώνυμη παράσταση, που με μεγάλη επιτυχία είχε ανεβάσει το 2006.
Τότε που για πρώτη φορά ήρθα σε επαφή με τον καλλιτέχνη Δώρο Δημοσθένους και λάτρεψα την ευρηματικότητα, τη θεατρικότητα, το ταλέντο και το μεγαλείο της φωνής του. Καλλιτέχνης που μπορεί να τραγουδήσει τα πάντα, αλλά που κρυφά όλοι ευχόμαστε να βλέπουμε να τραγουδάει τα γοητευτικά rock'n'roll, jazz και blues, ως άλλος Elvis.
One for the road. Ένα ποτό ακόμα, ένα ποτό για το δρόμο. Ένα ποτό που ποτέ δεν είναι το τελευταίο και κάμποσες σκέψεις μέσα στη νύχτα, που θέλουμε να πνίξουμε στο μισοάδειο ποτήρι μας. Αυτό είναι το θέμα του αναμενόμενου δίσκου του Δώρου Δημοσθένους, αυτό θα είναι και το θέμα της παράστασης που θα δώσει με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου του.
Η παρουσίαση του δίσκου θα γίνει 20 και 27 Δεκέμβρη στον Ιανό. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!



2 comments:

Dorothy said...

Ε-πι-τέ-λους! Το διάβασα χθές και ήθελα να κάνω ανάρτηση, αλλά μετά είπα άσε, μόλις πάρω το cd. Τα μεγάλα πνεύματα...χε,χε! Οντως είναι απίστευτη φωνή, τον ακούω εδώ και αρκετά χρόνια στις συμμετοχές που κάνει (έχω ιδιαίτερη αδυναμία στο "Κηποθέατρο" του Ν. Κυπουργού και στο "Saved"). Και εννοείται ότι ο νόμος του Murphy λειτούργησε άψογα κι έχασα τη περσινή συναυλία :p

Anonymous said...

τιποτα νεο θα γραψουμε;