Wednesday, February 4, 2009

...

Από την Ελευθεροτυπία:


Κακοποίησαν 16χρονη στην Πετρούπολη


Την κατάθεση της 16χρονης μαθήτριας και την έκθεση του ιατροδικαστή περιμένουν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, που ερευνούν προσεκτικά την περίεργη υπόθεση της άγριας κακοποίησής της.
Σύμφωνα με την καταγγελία, η 16χρονη και μια φίλη της είχαν βγει να διασκεδάσουν, στην περιοχή της Πετρούπολης. Λίγο μετά τις 11 το βράδυ του Σαββάτου, η μητέρα της 16χρονης της τηλεφώνησε και της ζήτησε να επιστρέψει σπίτι.Οι δύο χώρισαν προκειμένου να γυρίσουν στα σπίτια τους. Ομως λίγη ώρα αργότερα η 16χρονη τηλεφώνησε στη φίλη της και της είπε «βοήθεια». Εντρομη η κοπέλα ενημέρωσε τους γονείς της και εκείνοι τους γονείς της 16χρονης, που ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Στην ΕΛ.ΑΣ. σήμανε συναγερμός και λίγη ώρα αργότερα ειδοποιήθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού». Και πριν αυτό βγάλει «Amber Alert» η ανήλικη βρέθηκε.
Η ανήλικη εντοπίστηκε στην οδό Ανατολικής Ρωμυλίας, στην Πετρούπολη, άγρια κακοποιημένη. Η 16χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έπεσε θύμα και σεξουαλικής κακοποίησης, αλλά και από παιδοψυχολόγο.


Επειδή τυχαίνει να μένω στην ευρύτερη περιοχή έμαθα οτι η κοπέλα απήχθη από μια ομάδα νεαρών, οι οποίοι την επιβίβασαν σε ένα αυτοκίνητο και της έδωσαν το γνωστό χάπι του βιασμού, το οποίο έχει την ιδιότητα να ρίχνει σε λήθαργο όποιον το παίρνει.
Και αναρωτιέμαι. Τι σόι άνθρωποι ζουν δίπλα μας; Πόσο ανώμαλος μπορεί να είσαι για να κάνεις κάτι τέτοιο; Πως μπορείς να βρίσκεις την ηδονή με τον πόνο του άλλου; Πως μπορείς ρε γαμώτο μου να καβλώσεις όταν βλέπεις έναν άνθρωπο να κλαίει; Πόσο καθίκι μπορείς να είσαι για να καταστρέψεις μια ζωή;
Τα όντα εκείνα δεν αξίζουν ούτε ζώα να χαρακτηρίζονται. Και τα ζώα συμπεριφέρονται καλύτερα. Πραγματικά με κάτι τέτοια εύχομαι να υπάρχει θεία δίκη και να τιμωρηθούν με τον πιο βάναυσο και απάνθρωπο τρόπο. Παραδειγματικός απαγχονισμός στην πλατεία Συντάγματος ίσως. Και αν δεν συλληφθούν ποτέ, ας δράσει η θεία δίκη...

4 comments:

laminore said...

Δεν ήξερα για την συγκεκριμένη υπόθεση..
Πραγματικά απάνθρωπο!!

BlogBastard said...

Πότε ακριβώς έγινε αυτό? Τετάρτη ξημερώματα? Γιατί ήμουνα Περιστέρι και είχαν λυσσάξει τα περιπολίκα στην Πελασγίας...

Μάγισσα Κίρκη said...

Να σου πω ότι δεν εκπλήσσομαι καν;;;;

Όταν για ένα πολύ πιο απλό πράγμα οι διπλανοί σου πέφτουν να σε φάνε, δεν θα πέσει να σε φάει ο ξένος;

Απ τη στιγμή που εκείνοι αυτό που έχουν δεν ονομάζεται ζωή, στα τέτοια τους για τη ζωή του αλλου.


Μακάρι το κορίτσι να ναι καλά και να το ξεπεράσει :(

gomena tu xuzuri said...

@ Blogbastard: nomizo mesovdomada egine alla den thymamai pote akrivos...

krinodas apo ton eafto mou, pou dld tha aftoktonousa an mou synevaine kati tetoio, de ksero ti na skefto gia aftes tis kopeles. de boro na fadasto pos borei na niothoun. tyxainei na gnorizo atomo pou exei pesei thyma viasmou k to mono pou boro na po einai pos meta i zoi sou katastrefetai. apla den eisai pote ksana o idios. to sigouro einai pos ta thymata viasmou einai polla perissotera ap'osa nomizoume. simera vgike k nea ypothesi sti fora, sto kanali Extra3 gia tin akriveia, me to viasmo 30xronis en plo. i kopela pige na kanei minisi stin aktofylaki k o limenarxis tis eipe "ela more.thes na sou kanoniso ena kafe me to palikari na sou zitisei sygnomi, na lythei to thema?". i kopela ekane minisi k apolythike...